Обзор книги "Гільда і троль" Автор: Bogun 17:40 11/06/2018

8.6

Обзоров: 8

Книг: 121

Отримав нарешті велике замовлення від ідеографіки (правда щене все, Скреґґі все ніяк не дійде =( Але сьогодні моя невеличка мова буде про Гільду.
Я її до цього не бачив в живу ні в російському варіанті, ні в оригінальному, то ж для мене було здивуванням те, яка вона тоненька. Її сміло можна було видавати синглом. Проте добре що був все-таки хард, я більше за них топлю.
Саме видання дуже якісне, приємне не дотик, обкладинка рельєфна. Також вона не заляпана зайвими написами, емблемами і рекомендаціями зарубіжних журналів і авторів, що мене дуже приємно здивувало, тому що дуже багато видань таким грішать. В середині папір теж не глянцева, що в новинку для наших видань, і пальцям було дуже приємно торкатись до неї, і відчувати книгу в цілому.
Сам комікс не дивлячись на те що короткий, цікавий та захопливий. Не дивно що автор писав епізоди до Часу пригод, тому що цей дух пригод і дитячої безпосередності прямо витав на сторінках. Була пара моментів, коли гумор в розповіді примушував посміхнутись від невеличкої іронії та милоти того що відбувається. Про малюнок, в цілому, і немає що сказати, ви все самі бачите і на обкладинці і на, представлених видавництвом, сторінках. Відчувається динаміка а в деяких моментах прямо голова все сама анімує і можна представити як це все буде в русі на Нетфліксі. В цілому, я дуже задоволений що ця історія тепер доступна і для нас українською і чекаю на продовження.
p.s. Слово "забрідали" є в українській мові, чи це помилка коректора?

(2)  / (0)
low 19:45 11/07/2018